Faciliteiten Sauna & Wellness Aprop'eau

De saunaruimte is ingericht met een Finse sauna, een infraroodsauna, een Turks stoombad of hamam, een whirlpool voor 2 personen onder een sterrenhemel, een ligbed, voetbaden en douches. Er is ook een mogelijkheid om wat uit te rusten, te drinken of te eten in de gezellige zithoek met mini-bar. Het is eveneens het uitgelezen moment om uw favoriete muziek te beluisteren (u kunt uw eigen cd's of mp3 meebrengen). We stellen tijdens uw bezoek een gamma met de grootste zorg uitgekozen verzorgingsproducten en badlinnen tot uw beschikking en hopen dat u een bijzonder ontspannende tijd bij ons kan doorbrengen!

Relax... take it easy

Doorbreek de dagelijkse sleur met een ontspannend bezoekje aan ons wellness center en geniet van ons uitgebreid aanbod aan faciliteiten!

Reserveer nu

Onze faciliteiten

whirlpool / spa / jacuzzi

Whirlpool

Om te ontstressen na een lange werkdag of om vorm te geven aan uw lichaam, op natuurlijke wijze en zonder inspanning. De vermenigvuldiging van water met lucht biedt u een geweldige sensatie. Onze whirlpool voor 2 personen bevat drie krachtniveaus aangevuld met drie verschillende massageprogramma's....zalig voor het lichaam, uitstekend voor de geest! De whirlpool wordt na iedere verhuring geledigd en gereinigd om absolute hygiëne te kunnen garanderen.

voetbad

Voetbad

Verwen uw voeten met een verkwikkend kruidenbadje en neem voor u in de sauna gaat een warme regendouche en een warm voetenbad. Door de hoge temperatuur van het voetenbad zal uw lichaam goed kunnen transpireren in de sauna. Na de sauna kunt u afkoeling zoeken onder de koude schwall stortdouche.

stoombad

Stoombad

De hamam heeft een milde aangename werking op de luchtwegen die door de warme stoom worden “vrijgemaakt” ; de hamam ontspant de spieren en brengt de vochtbalans van het lichaam terug op peil.

sauna

Sauna

Het zweten en de droge warmte van een sauna zorgen via het verbranden van calorieën voor een afslankend effect. 15 min. in de sauna staat gelijk aan zeven kilometer lopen. Door het natuurlijk afkoelingsproces van het transpireren, stimuleert u de bloedsomloop en verlaagt u een te hoge bloeddruk. Een saunabezoek maakt uw lichaam ook hard, wapent u tegen allerlei kwaaltjes en zorgt ervoor dat u minder vlug kou vat. Door het transpireren kan uw lichaam zich ontdoen van oude huidcellen en afvalstoffen die onder de huid zijn opgeslagen. Het ontstane vochtverlies vult u aan door voldoende te drinken. Hiermee stimuleert u de stofwisseling.

Infraroodtunnel

U kunt bij ons eveneens terecht voor een infraroodbehandeling in de Solo System infraroodtunnel. De infraroodtunnel bevindt zich in een afzonderlijke ruimte, uitgerust met douche. Badlinnen en zeep zijn inbegrepen.

infraroodsauna

Infraroodsauna

De zon heeft een weldadige werking op de mens. Zij schenkt ons energie en verwent ons met haar warmtestralen. Hiervoor zijn de onzichtbare en ongevaarlijke infraroodstralen uit het zonnespectrum verantwoordelijk. Deze stralen hebben de eigenschap het lichaam direct en diepgaand te verwarmen, zonder de omgevingstemperatuur onnodig te verhogen. Denk maar aan het zalige warmtegevoel tijdens een zonnige winterdag. In een infraroodsauna ervaart u dezelfde aangename straling.